‘Sporen van Architectuur’

Published on
20 April 2022

15 augustus – 19 september 202115 augustus – 19 september 2021Galerie Espace Enny, Laag-Keppel  

Espace Enny presenteert met trots de nieuwe tentoonstelling Sporen van architectuur, mede samengesteld door Kees Bierman. Sommige kunstenaars werken intuïtief, maar andere werken juist op basis van onderzoek. Dat wil niet zeggen dat zij minder bevlogen in hun werk zijn, integendeel. Sporen van architectuur brengt maar liefst tien kunstenaars samen, die al onderzoekende hun oeuvre vormgeven. Daarbij hebben ze veel aandacht voor hun materialen en technieken, en voor de traditie waarin ze werken. Ze zijn streng en precies in het maken; het kunstwerk is niet zomaar af, maar vereist de nodige aandacht voor het de wereld in mag. Gedeelde inspiratiebronnen zijn architectuur én hoe de mens zich daarin beweegt. Toch zijn die invloeden niet altijd direct af te zien aan hun werk. Deze tentoonstelling nodigt u dan ook uit om op zoek te gaan naar de sporen van architectuur in de kunst van deze onderling diverse kunstenaars.

De tentoonstelling opent op zondag 15 augustus, om 15:00. Er zijn bijdrages van Simon Angel, ambassadeur cultureel diplomaat voor de beeldende kunst, en Maarten Buser, dichter en kunstcriticus.

Deelnemende kunstenaars: Kees Bierman, Sjoerd Buisman, Marissa Evers, Kuno Grommers, Klaas Gubbels, Bart Kelholt, Marianne Lammersen, Herbert Nouwens, Cornelius Rogge en Jan Maarten Voskuil.

Wanna get updates? Please leave your email.

Contact 
00 31 (0) 6 45 77 55 97
marianne_lammersen@hotmail.com

Studio
Nieuwe Vide
studioruimte 24A 
Minckelersweg 6
2031EM Haarlem 

© Marianne Lammersen. All rights reserved.
Webdesign by Sarkast Creatives