Herfstsalon 

Published on
20 April 2022

Persbericht:

Galerie Espace Enny, Laag-Keppel

In de herfst beginnen de meeste mensen stiekem toch al een beetje terug te kijken op de afgelopen maanden. Het voelt alsof die voorbijgevlogen zijn. Onze tentoonstelling Herfstsalon biedt een selectie uit onze recente exposities, mocht u die vanwege corona of andere omstandigheden gemist hebben. Ook laten we werk zien van kunstenaars die veel met ons samenwerken. Dat belooft een fijne mix van nieuw en vertrouwd.

De galerie én haar bezoekers hebben daarom een keuze gemaakt uit de kunstenaars die ze voor het einde van het jaar nog eens terug willen zien. Onder hen zijn onder meer Sibyl Heijnen, Ronald de Ceuster, Jan Willem Henssen, en Marianne Lammersen.

Maar Herfstsalon vormt ook de brug naar het nieuwe jaar, door middel van een voorproefje op een tentoonstelling rond Karin Bos en Jochem op ten Noort. Ook maakt u kennis met de circulaire sieraden van Corrie Steenbergen en de kunst van Rob Hillebrand.

Omdat het geen gewone expositie betreft, maar een salon, zijn er gedurende de looptijd diverse activiteiten. Hou onze website in de gaten voor het programma. Eén ding verklappen we u al: er is voldoende gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan over wat u ziet. Herfstsalon natuurlijk ook voor: bijzondere gesprekken over kunst.

Wanna get updates? Please leave your email.

Contact 
00 31 (0) 6 45 77 55 97
marianne_lammersen@hotmail.com

Studio
Nieuwe Vide
studioruimte 24A 
Minckelersweg 6
2031EM Haarlem 

© Marianne Lammersen. All rights reserved.
Webdesign by Sarkast Creatives